Sinds 2005 heeft Verhoeven Bouw t het BouwGarant keurmerk. BouwGarant is een organisatie die bedrijven periodiek controleert op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit extra zekerheid omdat u kiest voor een aannemer die zijn vak verstaat en kwaliteitswerk levert. Bovendien kunt u via BouwGarant de VerBouwgarantie afsluiten. De VerBouwgarantie geeft u de garantie dat in geval van een geschil met de aannemer of als de aannemer tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onverhoopt failliet gaat, de opdracht voltooid wordt door een andere aannemer.

Vereniging Eigen Huis heeft samen met BouwGarant de VerBouwgarantie ontwikkeld en is daarom een voorstander van het werken met een BouwGarant aannemer.

De 7 zekerheden van BouwGarant.

Kiezen voor met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw- of renovatieproject. Dit zijn de zekerheden van BouwGarant.

Kwaliteitscontroles

Een BouwGarant-aannemer wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen  het BouwGarant-keurmerk dragen.

Garantie

U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten.  Mocht uw BouwGarant-aannemer failliet gaan, dan heeft u de zekerheid dat extra afbouwkosten worden vergoed.

Uitgebreide klachtenregeling

BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat.

Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft Bouwgarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer?  En komt u er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant,  dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Aantoonbare ervaring

De BouwGarant-aannemer heeft aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weet hij het beste welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kan hij u goed adviseren.

Juiste diploma's en verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer  word je alleen als je over de juiste diploma`s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn  zaken  op orde heeft.

Duidelijke afspraken

De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.