Van metselbedrijf tot vakkundig aannemer.

Verhoeven Bouw t is op 2 januari 1988 opgericht door Roland Verhoeven. Hij is tot 1 januari 2016 alleen eigenaar geweest. Vanaf 1 januari 2016 is het bedrijf veranderd in een V.O.F. (vennootschap onder firma) en is hij samen met Ruben Bakker eigenaar.

Bij de oprichting heette het bedrijf Verhoeven Metselbedrijf. In de loop van de tijd heeft Verhoeven Bouw t zich ontwikkeld tot een vakkundig aannemingsbedrijf. Roland Verhoeven is uw contactpersoon vanaf het eerste contact tot oplevering. U kunt bij ons terecht voor diverse opdrachten, van grote verbouwingen tot klein onderhoud.

Neem contact op
Altijd een heldere offerte.
Geen verborgen kosten.
Transparante aanpak & duidelijke planning.
BouwGarant keurmerk.

Verhoeven Bouw t is aangesloten bij BouwGarant en voldoet daarmee aan alle voorwaarden welke BouwGarant eist om deelnemer te mogen worden.

Werkwijze.

Bij Verhoeven Bouw t heeft u de keuze op welke basis er wordt gewerkt. Er kan gewerkt worden op basis van een vaste prijs, iets wat veel van onze klanten waarderen. Het kan echter ook op basis van regie. De gewerkte uren en materialen worden in dat geval achteraf in rekening gebracht. Voor welke wijze u ook kiest, voorafgaand aan de opdracht worden er duidelijke afspraken gemaakt. Bovendien heeft u gedurende het gehele traject een vast contactpersoon. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Kennisoverdracht.

Omdat kwaliteit en vakmanschap de speerpunten van Verhoeven Bouw t zijn, heeft Roland zich ook lange tijd ingezet als docent metselen en tegelzetten bij Zadkine Techniek in Rotterdam. Met regelmaat heeft hij zijn kennis en vakmanschap over gedragen aan een jongere generatie vaklieden.

Verhoeven Bouw t is een erkend opleidingsbedrijf bij opleidingsorganisator Fundeon.